Vrijwilligers

Stichting Mat'64 draait uitsluitend op vrijwilligers. Zowel het bestuur als medewerkers voeren hun werkzaamheden belangeloos uit. Heeft u belangstelling om ook medewerker te worden, dan kunt u zich aanmelden op info@mat64.nl.

Iedere medewerker dient echter een pasje 'bevoegd spoorbetreder' te halen ten behoeve van de Stichting. Dit geldt ook voor degene die via beroepswege al over pasje 'bevoegd spoorbetreder' beschikken. Het is namelijk niet toegestaan bedrijfpassen en dergelijke te gebruiken buiten werktijd. Iedereen die zich aanmeldt als medewerker, krijgt u van ons de benodigde gegevens om een pasje 'bevoegd spoorbetreder' te verkrijgen op naam van de Stichting.

Zonder het pasje 'bevoegd spoorbetreder' is het niet mogelijk om aan ons treinstel te werken, daar ons treinstel altijd op spoor-terrein staat opgesteld.

De werkzaamheden ten behoeve van ons treinstel zijn heel divers en beperken zich niet tot het treinstel alleen. Naast materieelonderhoud dienen we ook administratief en financiŽel de zaken op orde te hebben. Voor de meeste werkzaamheden worden echter geen specifieke opleidingen gevraagd.