Treinstel huren

Zodra treinstel 904 toegelaten is en beschikbaar komt voor museale inzet, zal het treinstel in te huren zijn voor uitsluitend besloten ritten, zoals afscheidsritten, jubileumritten, tal van andere mogelijkheden met een groepsgrootte van maximaal 122 personen*. Inhuur voor commerciëel reizigersvervoer is niet mogelijk.

Treinstel 904 kan ingezet worden op alle binnenlandse spoorlijnen die voorzien zijn van 1800 Volt bovenleiding en momenteel ook nog op de grensbaanvakken naar Emmerich en Bad Bentheim. In de toekomst zullen de bestemmingen Emmerich en Bad Bentheim naar verwachting niet meer mogelijk zijn. Een inzet buiten elektrische lijnen is in principe ook mogelijk door het treinstel te slepen met een diesellocomotief of stoomlocomotief, al zitten daar enige beperkingen en extra kosten aan vast.

Hieronder een kaart van het binnenlandse spoorwegnet met in het groen de lijnen waar een inzet zonder meer mogelijk is, afhankelijk van de normale treindienst.


In het groen de inzetmogelijkheden van ons treinstel 904.

Heeft u belangstelling om ons treinstel in te huren, neem dan contact op via ons mailadres info@mat64.nl en geef een korte beschrijving van uw wensen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op over de mogelijkheden.

* Dit aantal is gebaseerd op het aantal normale zitplaatsen. Klapstoelen rekenen we niet tot normale zitplaatsen.
   Eén coupé van 6 zitplaatsen is gereserveerd voor medewerkers.