Treinstel huren

Treinstel 904 is beschikbaar voor museale inzet en is in te huren zijn voor besloten ritten, zoals afscheidsritten, jubileumritten, tal van andere mogelijkheden met een groepsgrootte van maximaal 128 personen*. Inhuur voor commerciëel reizigersvervoer is niet mogelijk.

Treinstel 904 kan ingezet worden op alle binnenlandse spoorlijnen die voorzien zijn van 1800 Volt bovenleiding (met uitzondering van Zwolle-Wierden en Zwolle-Kampen) en op het grensbaanvakken naar Bad Bentheim. Een inzet buiten elektrische lijnen is in principe mogelijk door het treinstel te slepen met een diesellocomotief of stoomlocomotief, al zitten daar enige beperkingen en extra kosten aan vast.

Hieronder een kaart van het binnenlandse spoorwegnet met in het groen de lijnen waar inzet zonder meer mogelijk is, afhankelijk van de normale treindienst.


In het groen de inzetmogelijkheden van treinstel 904.

Heeft u belangstelling om ons treinstel in te huren, neem dan contact op via ons mailadres info@mat64.nl en geef een korte beschrijving van uw wensen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op over de mogelijkheden.

* Dit aantal is gebaseerd op het aantal normale zitplaatsen. De aanwezige klapstoelen worden niet meegerekend als normale zitplaatsen.