Nieuws & AgendaBeste donateurs en liefhebbers van mat'64.

Dit jaar bestaat Stichting Mat'64 15 jaar. Omdat mat'64 als treintype nu al enige tijd buiten dienst is hebben wij nu emplooij voor ons treinstel stel 904. Na een geslaagde onderhoudsbeurt in februari waar diverse vrijwilligers de nodige uren bij betrokken zijn geweest, is het treinstel weer inzetbaar. Voor u als liefhebber biedt dat een mogelijkheid om mee te gaan met ons prachtige historische treinstel.


Door dit 15 jarige jubileum en het 180 jarige bestaan van de spoorwegen in Nederland komen er een aantal ritten door Nederland aan. Daar hopen wij u te verwelkomen in onze trein. Uiteraard willen we treinstel 904 in een rijvaardige staat behouden en daarvoor zijn donateurs nodig. We organiseren daarom op 17 maart een introductiedag waar u kennis kunt maken met het treinstel en met ons als stichting.


1. REEDS VOLGEBOEKT.
Hele dag mee Utrecht - Leiden - Den Haag HS - Rotterdam - Dordrecht - Geldermalsen (via Breda - 's Hertogenbosch) - Amersfoort. Bij vooraf reserveren betaalt u 25 euro, of 35 euro als u in de trein betaalt. Voor deze reismogelijkheid zijn maximaal 40 plaatsen beschikbaar.

2. Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar.
Den Haag HS - Rotterdam - Dordrecht - Geldermalsen (via Breda - 's Hertogenbosch) - Amersfoort. Bij vooraf reserveren betaalt u 15 euro, of 25 euro als u in de trein betaalt. Voor deze reismogelijkheid zijn minimaal 80 plaatsen beschikbaar.

Vertrektijden: Utrecht 10.32 uur, Leiden 11.38 uur, Den Haag HS 12.08 uur, Rotterdam 12.42 uur, Dordrecht 13.11 uur, Geldermalsen 14.33 uur. Aankomst Amersfoort: 15.15 uur.


In de trein is catering aanwezig en kunt u genieten van het heerlijke nostalgische reizen met een mat'64. Aan deze introductierit zit geen minimale deelname verbonden, deze rit rijdt sowieso.


U kunt reserveren door een mail te sturen naar info@mat64.nl met opgave van het aantal deelnemers en alle namen ervan en de gewenste reismogelijkheid. De reserveringen worden behandelt op volgorde van binnenkomst tot het maximum van het aantal plaatsen is bereikt. U kunt tot uiterlijk 12 maart vooraf reserveren. De reserveringen voor de gehele rit hebben voorrang op de reserveringen voor het deeltraject vanaf Den Haag HS. Als er plaatsen over blijven, zullen deze kenbaar gemaakt worden op de facebook-pagina en de website.


Meegaan zonder reservering: er bestaat een kans dat alle plaatsen al bezet zijn en dat u dan niet mee kunt. Meldt u zich vooraf bij de conducteur, hij kan u informeren over de mogelijkheden.